Politika privatnosti

Zadnje ažuriranje: 29. kolovoza 2023.

Vaša privatnost nam je izrazito važna. Ova Politika privatnosti napisana je s ciljem pomoći vam razumjeti kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke. Korištenjem naše web stranice ili usluga pristajete na naše prakse opisane u ovoj politici privatnosti.

"Možda" znači "ne"

Ukoliko niste sigurni i nemate niti jedan odabir kod Postavki kolačića ili odaberete samo osnovne kolačiće, tada naša stranica ne prikuplja nikakve kolačiće niti podatke izuzev, jedinog kolačića prve strane koji tada koristimo, a to je onaj koji javlja našem sustavu da ne želite kolačiće. Taj je podatak snimljen kao vaša postavka samo kod vas i mi ga ni na koji način ne povezujemo ni sa kojim vašim podatkom. S Russell Bedfordom vi ste taj koji odlučuje.

Koje informacije prikupljamo

Kako koristimo vaše informacije

Dijeljenje informacija

Nikad ne prodajemo i ne iznajmljujemo vaše osobne podatke trećim stranama. Međutim, možemo dijeliti vaše anonimizirane, statističke, podatke sa:

Sigurnost podataka

Poduzimamo razumne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke. Međutim, imajte na umu da nijedan prijenos podataka preko interneta ili elektroničko pohranjivanje nije potpuno siguran. Naš server koristi SSL sigurnosne ključeve i šifriranu komunikaciju no ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost vaših podataka jer nemamo kontrolu nad internetskom infrastrukturom između posjetitelja i našeg web poslužitelja.

Vaša prava

Privatnost djece

Naša web stranica nije namijenjena djeci mlađoj od 13 godina. Ne prikupljamo ili ne pohranjujemo svjesno osobne informacije djece mlađe od 13 godina.

Promjene u ovoj Politici privatnosti

Možemo povremeno ažurirati ovu politiku kako bismo odražavali promjene u praksama ili iz operativnih, pravnih ili regulatornih razloga. Datum zadnjeg ažuriranja uvijek je vidljiv na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja ili nedoumica u vezi s našom Politikom privatnosti ili praksama vezanim uz podatke, kontaktirajte nas na info@russellbedford.hr.

Korištenjem naše web stranice, suglasni ste s uvjetima navedenim u ovoj Politici privatnosti. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, molimo da ne koristite našu web stranicu.

Web development by PinkMeNow.com